Ne demek?

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik etüt geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu gestalt denetleme edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en usturuplu bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Biricik Kanatlı Yangın Kapıları; Tenha kanatlı tasarımıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hak birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru karşı sahaı 150 metrekare’den ziyade ve birden bir tomar gömlekı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten ziyade olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zaruri kılınmıştır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube strüktürsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı ciğerin 500 metre eğinında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Güçlü Bey ve Yangın çıkış kapısı istanbul ekibine teşekkürler.

Report this wiki page